آیا این سبزی شبیه نخود را می شناسید؟ اینها نخود سبز پاک شده 1401 هستند. این سبزیجات با بافت نرم و مخملی سزاوار این هستند که هم به دلیل ویژگی های تغذیه ای و هم به دلیل فواید سلامتی، اغلب به میزهای ما دعوت شوند.
برای استفاده حداکثری از آن، نخود فرنگی ارگانیک را انتخاب کنید و در مکانی دور از گرما و نور نگهداری کنید. در این مقاله فضیلت های فراوان آن را کشف کنید.نخود تازه باید سریع چیده و خورده شود و حداکثر ماندگاری در یخچال 4 روز باشد.
از طرفی اگر بعد از برداشت بخواهید آنها را خشک کنید، در صورتی که محیط خنک، تهویه شده باشد و در ظروف مخصوص در تاریکی نگهداری شوند، حتی تا ماه ها حفظ آنها بسیار بیشتر خواهد بود.
توصیه می شود حداقل 2 بار در هفته حبوبات بخورید و به ویژه نخود فرنگی در میان پیش غذاها، مخمل ها و سایر دستورهای آشپزی بسیار متنوع است.دانه های آنها از یک گیاه می آید.
با این تفاوت که نخود فرنگی از گونه ای است که دانه های درشت و گرد می دهد. سپس پوسته پوسته می شوند، خشک می شوند، سپس پوشش سلولزی خود را از بین می برند.
سپس دو قسمت از دانه جدا شده و اغلب با گلوکز یا تالک لعاب داده می شود. به این ترتیب نخود فرنگی از حالت سبزی تازه به سبزی خشک با نام نخودفرنگی تبدیل می شود.
پتاسیم موجود در نخود فرنگی به تعادل PH خون کمک می کند و در عین حال تولید اسید کلریدریک ترشح شده از معده را تحریک می کند و در نتیجه هضم را تسهیل می کند.
نخود خرد شده نیز به مبارزه با پیری پوست کمک می کند. این سبزیجات به دلیل داشتن شاخص گلیسمی پایین، در رژیم غذایی افراد دیابتی نیز مفید هستند.