شیرین، تند و ترد، ترشی سیر خانگی خود را درست کنید. به سبک دسته ای کوچک، بدون نیاز به تخمیر دوم.
ما عاشق این روش ساده برای سیر ترشی کره ای بدون نیاز به تخمیر دوم هستیم. در جایی که اکثر دستور العمل های مانول جانگاجی شامل یک فرآیند دو مرحله ای است، شما تمام مراحل آماده سازی را برای این کار در یک مرحله انجام خواهید داد!
قبل از انجام آب نمک سویا، نیازی به ترشی سیر به مدت یک هفته در آب نمک سرکه نیست.
ترشی حبه های سیر پوست کنده کامل در آب نمک سویا شیرین و تند به ظاهر شدن طعم آن کمک می کند و در عین حال تندی تند سیر تازه را کاهش می دهد.سیر جزء ضروری غذاهای کره ای است.
سیر ترشی کره ای که در هانگول به عنوان مانول جانگاجی / 마늘장아찌 شناخته می شود، نوعی بانچان (غذا کناری) است که اغلب در کنار کاسه برنج، BBQ کره ای و دیگر غذاهای سنتی کره ای سرو می شود.
حبههای سیر تازه را میجوشانند و در آب نمک سویا نگهداری میکنند تا طعم و مزه بدهد. این فرآیند با جوشاندن حبههای سیر به طور جداگانه، نیش تند سیر خام را کاهش میدهد و آن را شیرین، تند، ترد و خوشمزه میکند.
مدت زمانی که اجازه می دهید سیر در آب نمک سویا خیس بخورد، بر طعم نهایی تأثیر می گذارد. حداقل 4 هفته (یک ماه) بهتر است، اگر واقعاً می خواهید مطمئن شوید که لقمه از سیر پاک شده است و طعم مایع ترشی دم کرده است.