قارچ دکمه ای روز را می توان به صورت قوطی در سوپرمارکت ها نیز موجود کرد. قبل از خرید به دنبال برند، اصالت و دوره اعتبار باشید.
قارچ های دکمه ای به راحتی فاسد شدنی هستند. هنگامی که به درستی ذخیره شوند، ممکن است 3-5 روز تازه باقی بمانند. پس از رسیدن به خانه، بسته بندی پلاستیکی را باز کنید، آنها را در یک کیسه کاغذی قرار دهید یا آنها را در یک حوله کاغذی جاذب بچینید تا به مدت سه روز تازه باقی بمانند.
بسته های درزگیر شده با خلاء تا 14 روز در داخل یخچال سالم می مانند. قارچ های ورقه شده زود خراب می شوند.
این نیروگاه تغذیه ای حاوی سلنیوم، ماده معدنی شناخته شده برای جلوگیری از حملات قلبی است. طبق یک مطالعه دانشگاه هاروارد، بزرگسالانی که به طور منظم قارچ های حاوی سلنیوم مصرف می کنند، شانس ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهند.
همچنین، قارچ حاوی پلی پپتیدهایی است که ماهیچه های قلب را تغذیه کرده و سطح کلسترول را کاهش می دهد. آنها همچنین ممکن است فشار خون را کاهش دهند و با استرس اکسیداتیو مبارزه کنند.
اینها به دلیل ارزش غذایی بالا و اندازه نسبتا کوچکشان به طور کلی سالم در نظر گرفته می شوند. ثابت شده است که خوردن چندین وعده در هفته قارچ سفید دکمه ای سطح کلسترول را کاهش می دهد و حساسیت به انسولین را افزایش می دهد.
علاوه بر این، این قارچ منبع عالی فیبرهای غذایی، ویتامین های B1، B6 و C، آهن و روی است. قارچ ها به دلیل طعم لطیف خود اغلب در سوپ، سس و سالاد استفاده می شوند.
با استفاده از یک برس نرم آنها را به آرامی مسواک بزنید یا با استفاده از یک پارچه نرم مالش دهید تا هرگونه ذغال سنگ نارس سطحی، کثیفی را از بین ببرید. لایه برداری لازم نیست زیرا باعث از بین رفتن طعم آنها می شود.
قارچ های تمیز شده را می توان به صورت کامل، مکعبی یا ورقه ای به دلخواه در پخت و پز استفاده کرد. آنها را می توان به صورت خام در سالاد مصرف کرد.