به طور طبیعی، پیاز سرخ شده مجلسی به جای سرخ شده دارای فواید بیشتری است، اما هنوز هم مزایای محصول فرآوری شده وجود دارد. این به این دلیل است که پس از عملیات حرارتی، بسیاری از مواد مفید در محصول باقی می مانند و نقش خود را انجام می دهند.
چنین پیازهایی به عنوان پیشگیری اصلی در برابر بیماری های ویروسی و عفونی به ویژه در فصل سرما باقی می مانند. بر روی سیستم ادراری بدن تأثیر می گذارد، قادر به جلوگیری از اسکوربوت است و به تنظیم فرآیندهای غده هیپوفیز کمک می کند.
پیاز سرخ شده برای دیابتی ها و افراد دارای اضافه وزن مفید است که در آنها تولید انسولین را افزایش می دهد. اما در عین حال رعایت تکنولوژی درست تهیه و میزان مصرف این محصول نیز ضروری است.
برخی از انواع پیاز (به عنوان مثال، پیاز آبی) به بهبود متابولیسم و سرعت هضم غذا کمک می کند، که عملکرد دستگاه گوارش را بهبود می بخشد و وزن را عادی می کند.
اما هنگام سرخ کردن این محصول، به دلیل توانایی پیاز در جذب چربی، محتوای کالری آن چندین برابر افزایش می یابد که می تواند کسانی را که رژیم غذایی دارند را ترساند.
محتوای کالری پیاز سرخ شده به حدود 251 کیلو کالری می رسد. برای اینکه پیاز کالری کمتری داشته باشد، بهتر است از روغن زیتون استفاده کنید.
همچنین قبل از فرآوری، سبزی را برش داده و خشک می کنند تا بهترین اثر را حاصل شود.استفاده از پیاز سرخ شده توسط زنان باردار در صورت مصرف متعادل عملا ضرری نخواهد داشت.
برعکس، استفاده از آن برای محافظت از کودک در برابر ایجاد نقص های مختلف و جلوگیری از ظهور عفونت در بدن ضروری است.اگر به طور مرتب از این محصول استفاده می کنید، می توانید از بروز کمبود حاد مواد معدنی جلوگیری کنید.
همچنین باعث افزایش تولید هموگلوبین، تقویت اتصالات بافتی، توده عضلانی و تقویت بدن می شود.